Meniuri mic dejun

Fii boier de dimineață! Hai la Hanu’ lui Manuc să te pregătești în forță pentru o nouă zi cu un meniu pentru mic dejun. Alege după pofta din meniurile noastre, găsești și mâncare pentru vegetarieni. Hai cu masa!


Foame de lup (meniu cu carne, pentru mic dejun)

Ouă ochiuri sau omletă, șuncă de Praga, cașcaval, unt, măsline, roșii, baghetă / 16,9 Lei


Foame de miel (meniu fără carne, pentru mic dejun)

Ouă ochiuri sau omletă, cașcaval, brânză telemea, unt, măsline, roșii, baghetă / 16,9 Lei


Foame de rechin (meniu cu pește, pentru mic dejun)

Baghetă, cremă de brânză, icre de crap, ceapă roșie, măsline, roșii / 16,9 Lei


Alături de bucate deosebite, poți alege un Espresso ca să te trezești mai bine, un ceai cald românesc pentru dres glasul sau un lapte dulce pentru cei cu dor de copilărie.


Micul dejun se servește zilnic între orele 10:00 și 12:00.

Rezervă acum o masă!

evenimente
speciale

Corporate

Vrei o petrecere privată cu colegii? Restaurantul Hanu’ lui Manuc te ajută să organizezi o petrecere corporate exact pe placul tuturor invitaților! Un consilier de evenimente te va ajuta în tot acest proces de organizare!

Află mai multe

Cununie

Restaurantul Hanu’ lui Manuc îți este alături într-una din cele mai importante momente din viața ta! Sfaturile și serviciile oferite de noi te vor ajuta să ai cea mai frumoasă cununie civilă la restaurant!

Află mai multe

Botez

Botezul celui mic este cel mai important eveniment din viața lui! Ia legătura acum cu noi, echipa restaurantului Hanu’ lui Manuc, iar cel mic va avea parte de cea mai bine organizată si frumoasă petrecere de botez!

Află mai multe