Ostoiește-ți foamea și setea la Hanu' lui Manuc. Vezi meniul restaurantului, găsești atât preparatele delicioase, cât și băuturile cu care te așteptăm.
Bacon, cârnați din topor, ou și brânză de burduf încinse în untură și învelite în mămăligă
Cu ou și fulgi de ovăz, rumenit la foc iute
Chifteluțe de miel în lipie cu roșii și sos picant
Servite cu inele de ceapă aurite în tigaie
Pregătite la cuptor cu hrean proaspăt și baghetă crocantă
servită cu roșii proaspete și ceapă roșie
Șunculiță țărănească, ciolan afumat de purcel, mușchiuleț de purcel perpelit, tobă țăranească, slăninuță usturoiată, telemea de vaca, icre de crap, muștar, castraveți murați și ceapă roșie
Produs vegetarian
Servit cu cartofi prăjiți românești
Crochete de cașcaval, chifteluţe de miel, ruladă de pui (cu șuncă, cașcaval și mentă), brânză de burduf rumenită, acompaniate de legume la jar
Salată de vinete proaspete coapte la grătar, zacuscă gătită la foc cu lemne și icre de fasole bătută
Brânză telemea, brânză de burduf în membrană de oaie, babic, pastramă de oaie, cârnați tradiționali de Pleșcoi, măsline, roșii, castraveți proaspeți, ceapă roșie spartă
Pregătită cu cognac şi jeleu de grenadine, servită cu dulceață de ceapă roşie şi baghetă crocantă
Brânzeturi veritabile românești din stânele înalte ale Horezului. Brânză telemea proaspată de vacă, caş proaspăt, telemea proaspătă de oaie, măsline, roşii, ceapă roşie, castraveți, ardei gras
Servită cu ardei iute
cu carne afumată
Aromată cu tarhon și smântână proaspătă
Servită cu ardei iute
Servită cu crutoane făcute în casă
Salată eisberg, piept de pui la grătar, dressing Caesar, parmezan, capere, anchois, fără crutoane, cu o tortillia răsucită crocantă
Salată verde, dressing și legume pregătite la grătar: ardei gras, dovlecei, vinete, ardei capia, roșii, ceapă roșie, usturoi, baghetă rumenită cu mirodenii alese
Salată verde, porumb, ardei capia, ou fiert, bucăți de ton marinat în ulei de măsline presat la rece, miez de nucă, măsline Kalamata, baghetă rumenită cu mirodenii alese
Mix de salată, mușchi de vițel la grătar, castraveți, roșii cherry, parmezan, servită cu lipie crispy stropită cu ulei de măsline
Mix de salată, roșii, castraveți verzi, măsline Kalamata, brânză Feta, ardei gras, ceapă roșie, servită cu foaie de plăcintă arsă la cuptor
Mix de salată, piept de curcan, ardei roșu, roșii cherry, mix de semințe crude, germeni și dressing picant, toate puse într-o spirală din aluat franțuzesc cu mac
Servit cu mămăligă și mujdei
Prețul afișat este per kilogram, produsul se vinde la suta de grame Tăvălit prin mălai si rumenit în tigaie, servit cu mămăliguță și mujdei
Jumătate de calcan pregătit la cuptor servit cu legume coapte precum odinioară în celebrul Orient Express
Medalion de somon pregătit la cuptor cu ulei de măsline și lămâie
din carne de porc, vită și oaie
Din carne de porc
Acompaniate de legume la jar
3 mititei serviți cu cartofi prăjiți românești, muștar și ardei iute
Servit cu cartofi prăjiți și salată verde
Enciclopedie de frigărui din bariera Orientului, tăiate la cuțit de argint și condimentate cu măiestrie de ultimul măcelar otoman. Noua piese istorice însoțite de orez, ceapă și roșii coapte
Vrăbioară, piept de pui, ceafă de porc, mititei, cartofi copți, castraveți murați și varză murată
Asortată cu mămăliguță și brânză de burduf în membrană de oaie
Pregătit la cuptor cu mirodenii și vin roșu, asortat cu cartofi copți și soté de fasole verde cu usturoi
Acordeon din cotlet de miel împăturit cu mirodenii și ierburi alese dupre rânduiala lor, băgat în cuptorul încins și servit cu orez înmiresmat cu mentă și scorțișoară împregiur
Copănel de curcan rumenit la cuptor cu vin roșu și mirodenii, servit cu cartofi copți și sos de hrean
Pregătite la cuptor cu vin roșu și ierburi de Provence
Ficat de rață pregătit cu mere și cognac
Pastramă frăgezită în vin alb și servită cu mămăligă și mujdei
Servit cu sos de piper roșu, cognac și mere caramelizate
Asortate cu mămăliguță ardei iute și crispy bacon
Pregătit cu ou și fulgi de cereale
Rasol de purcel (adidași de purcel), copt domol la cuptor pentru gust de neuitat
Codițe de purcel rumenite cu știință la cuptor, două la număr, pe gustul duduilor pofticioase și al ofițerilor chipeși
Pulpe de rață rumenite la cuptor, pe varză călită
Coaste de porc rumenite bine, pregătite cu vin și mirodenii servite cu cartofi și ardei copți
Bucățele de piept de pui trase la tigaie împreună cu legume proaspete
Ceafă de porc, piept de pui, ficat de vițel și cârnați, trase în sos roșu făcut în vin, mujdei de usturoi și piper, servită cu mămăliguță, ou ochi și brânză telemea rasă
Produs vegetarian
Produs vegetarian
Produs vegetarian
Produs vegetarian
Pregătiți cu bacon, ceapă, usturoi și verdeață
solicitați informații ospătarului
Serviți cu smântână cremoasă și dulceață
Cremă mascarpone cu bezea și fructe
Apă plată
Diverse arome
Apă minerală
Espresso, îngheţată
Mușețel, tei, sunătoare, busuioc, mentă, salvie și liniște de vară (amestec de plante)
Darjeeling Monteviot, Earl Grey, Wild Cherry, Chinese Jasmine, Mentă, Mușetel
Arome : Moro Ciok și Bianca Bahia
Cafea instant, lapte, frișcă, topping de ciocolată, J&B, zahăr
Cafea instant, lapte, frișcă, topping, îngheţată, zahăr
draught
draught
Berea Grolsch este un simbol internaţional al libertăţii de gândire, al individualităţii şi originalităţii, cu o lungă tradiţie - s-a născut în Olanda, în 1615. Dincolo de a fi un produs de o calitate recunoscută de însăşi Familia Regală a Olandei şi o bere cu gust şi caracter unic, Grolsch îşi propune să fie un interlocutor pe măsura comunităţilor creative din Europa şi din lume – mereu apropiat acestui tip de public dinamic, plin de resurse, cu personalitate puternică, non-conformist şi exigent
out4food
singura aplicație care îți salvează banii
10% bonus primești la vizita în restaurantele noastre.
75% dintre cei care au vizitat restaurantul Hanu' lui Manuc consideră că a fost o experiență reușită.